Taylor Swiftin Elämänkerta

Esitelty kuva Taylor Swiftin Elamankerta - Taylor Swiftin Elämänkerta

Jos sinun on mainittavayksi tämän päivän menestyneimmistä laulajista, Taylor Swiftin nimi löytyy listalta. Hän on amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, joka on saavuttanut tähteyden erittäin nopeasti.

Hän on yksi suosituimmista nimistä kantrimusiikin alalla.

Hän syntyi Pennsylvaniassa ja muutti myöhemmin Tennesseehen aloittaakseen uransa kantrimusiikissa. Hänen isänsä oli meklari ja hänen äitinsä oli kotiäiti. Yhdeksänvuotiaana hän alkoi esittämään kiinnostusta musiikkiteatteriin.

Hän otti myös laula- ja näyttelytunteja New Yorkissa. Viikonloppuisin hänellä oli tapana esiintyä paikallisissa tapahtumissa. Shania Twain inspiroi häntä valtavasti.

Esitelty kuva Taylor Swiftin Elamankerta Laura Sippola - Taylor Swiftin Elämänkerta

Taylor Swift lähetti demojansa Nashvillessä oleville levy-yhtiöille yksitoistavuotiaana. Hänen laulunsa kuitenkin hylättiin. Hän opetteli 12-vuotiaana soittamaan kitaraa ja kirjoittamaan kappaleita paikallisen muusikon Ronnie Cremerin kanssa.

Vuonna 2003 hän sai mahdollisuuden työskennellä Nashvillessä kokeneiden lauluntekijöiden kanssa, kunnes hän sai suuren tilaisuutensa.

Hänen ensimmäinen albumi ilmestyi vuonna 2006 ja laulu ’Our Song’ oli listojen kärjessä pitkään. Hänen seuraava vuonna 2008 julkaistu albuminsa ’Fearless’ voitti Grammyn. Hänen vuonna 2010 julkaistu kolmas albuminsa ’Speak Now’ sai myös positiivisia arvosteluita.

Se oli sekoitus kantrimusiikkia ja rockia. Seuraavilla albumeillaan hän kokeili muita musiikkityylejä, kuten elektronista, poppia ja rockia.

Hän siirtyi kantrimusiikkista poppiin viidennellä albumillaan ’1989’ ja voitti siitä Grammyn. Hänen kahdeksas tänä vuonna julkaistu albuminsa ’Folklore’ on sekoitus vaihtoehtoista rockia ja indie-folkia.

Hän on koskettanut musiikin eri lajeja ja tullut menestyksekkääksi. Hän on yksi monipuolisimmista laulajista ja lauluntekijöistä, joita tänä päivänä on. Hän on voittanut paljon palkintoja koko elämänsä aikana ja tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista muusikoista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *