Miten Shania Twain Teki Paluun

Esitelty kuva Miten Shania Twain Teki Paluun - Miten Shania Twain Teki Paluun

Jos rakastat kantrimusiikkia, nimi Shania Twain tulee mieleesi. Tämä upea kanadalainen laulaja ja lauluntekijä oli erittäin suosittu, ja hänen albumeitaan myytiin miljoonia kopioita kaikkialla maailmassa.

Hän voitti Grammy-palkinnon viisi kertaa ja oli naisartisti, joka myi eniten kantrimusiikkialbumeja. Hän kävi läpi paljon vaikeuksia ennen kuin hänestä tuli kuuluisa. Jopa päästyään uransa huipulle hän tuli takaisin alas terveysongelmiensa sekä perheongelmiensa vuoksi.

Shanian perhe oli hyvin köyhä; he kamppailivat saadakseen perheelleen ruokaa. Hänellä oli hyvin vaikea lapsuus, ei ainoastaan vanhempiensa taloudellisen tilanteen vuoksi, vaan myös siksi, että talossa oli paljon väkivaltaa.

Esitelty kuva Miten Shania Twain Teki Paluun Laura Sippola - Miten Shania Twain Teki Paluun

Hänen vanhempansa erosivat kun hän oli nuori ja hän jäi äitinsä ja isäpuolensa luo. Hänen vanhempansa useimmiten riitelivät, eikä heidän talossaan ollut ollenkaan terve ilmapiiri.

Hänestä tuli ponnisteluidensa ansiosta vakiintunut laulaja. Hän onnistui luomaan useita hittialbumeita ja hänestä tuli kaikkien aikojen suosituimpia kantrilaulajia. Hän meni naimisiin tuottaja Robert John Langen kanssa.

Tämä alkoi kuitenkin seurustella hänen ystävänsä kanssa ja he erosivat. Hän alkoi myös menettämään ääntään ja pelkäsi, että hän ei enää pystyisi laulamaan.

Hän vajosi kauheaan masennukseen koska hän menetti äänensä ja aviomiehensä. Hän kuitenkin nosti itsensä takaisin ja onnistui taas nousemaan jaloilleen. Saatiin selville, että hänen ääniongelmiensa pääasiallinen syy olivat stressi ja masennus.

Hän palasi vuonna 2017 albumilla ’Now’ ja laulut ilmestyivät musiikkilistojen kärkisijoille. Laulut olivat täynnä kipua ja heijastivat näkökohtia hänen elämästään. Hän on aloittanut myös näyttelemisen ja yleisö on hyväksynyt hänet hyvin. Shania Twainin tarina on inspiraatio monille tämän päivän muusikoille, sillä se opettaa pitämään kantansa ja nousemaan ylös luottavaisin mielin jos kaadut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *