Tule meille kirjoittajaksi

Esitelty kuva Tule meille kirjoittajaksi - Tule meille kirjoittajaksi

Oletko bloggaaja? Onko sinulla paljon tietoa musiikkiteollisuudesta, erityisesti muusikoista? Sitten voit käyttää tätä tilaisuutta tullaksesi vierailevaksi kirjoittajaksi meidän blogiimme. Meillä on valtava fanikunta, ja foorumi avaa sinulle uusi mahdollisuuksia kirjoittajana.

Edut

Esitelty kuva Tule meille kirjoittajaksi Edut - Tule meille kirjoittajaksi

Kirjoittamalla meille voit vahvistaa profiiliasi kirjoittajana tällä kapealla alalla. Voit saada lisää mahdollisuuksia muista blogeista ja lehdistä. Jos sinulla on verkkosivusto, voit kasvattaa sivustosi liikennettä kirjoittamalla meille. Me mainostamme blogiamme useissa sosiaalisissa verkostoissa, joten voit vakiinnuttaa itsesi asiantuntijana tällä kapealla alalla.

Ohjeet

Esitelty kuva Tule meille kirjoittajaksi Ohjeet - Tule meille kirjoittajaksi

Vierailevana bloggaajana sinun on ylläpidettävä tiettyä kirjoitusstandardia. Me opastamme sinua koko ajan, jotta voit kirjoittaa hyviä artikkeleita, joita lukijamme pitävät mielenkiintoisina. Sinun tulisi kirjoittaa artikkeleita, joiden pituus on 500 – 1 000 sanaa.  

Artikkeleiden tulee olla ainutlaatuisia ja ilman plagiointiongelmia. Voit kirjoittaa mistä tahansa muusikoihin liittyvästä aiheesta. Mutta varmista, että mitään aiheistasi ei ole jo käsitelty blogissamme. Käy siis blogimme läpi nähdäksesi mitä on julkaistu ja mistä aihealueista voit kirjoittaa.

Sinun täytyy sisällyttää artikkeleihisi asiaankuuluvia kuvia varmistaen, että niissä ei ole tekijänoikeusrajoituksia. Kun kirjoitat uutisia, muista sisällyttää uutistesi lähde. Sinulla on oltava mielenkiintoinen otsikko artikkelillesi ja kirjoita lyhyitä kappaleita, jotta kirjoituksesi on helposti ymmärrettävää. Ennen artikkelin lähettämistä sinun on tarkistettava se perusteellisesti mahdollisten kielioppi- tai kirjoitusvirheiden varalta. Sinun tulisi lähettää artikkeli sähköpostitse ja liittää mukaan myös valokuvat. Me ilmoitamme päätöksestämme kahden viikon kuluessa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse.